Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
Archives
Newsletter
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
10 décembre 2009

Turcan:Nici candidatul Băsescu,nici stafful nu au avut o casetă precum cea invocată în La Vanguardia

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui a declarat, referitor la informaţia potrivit căreia şeful statului ar deţine o înregistrare în care Mircea Geoană ar apărea într-o ipostază compromiţătoare, că nici candidatul Traian Băsescu, nici staff-ul său de campanie nu au deţinut o asemenea înregistrare.
"Nici candidatul Traian Băsescu, nici staff-ul său de campanie nu au deţinut o asemenea înregistrare. Viaţa intimă a persoanelor nu a prezentat vreun interes pentru Traian Băsescu sau staff-ul său de campanie", a declarat Valeriu Turcan.
Horia Roman Patapievici povesteşte într-un interviu publicat duminică în cotidianul La Vanguardia că ştie din surse sigure că Traian Băsescu a primit o casetă în care apare Mircea Geoană în timp ce i se face sex oral, iar şeful statului a refuzat să folosească înregistrarea împotriva acestuia.
Întrebat despre caseta în care Traian Băsescu apare lovind un copil, Patapievici o califică drept "scârboasă".
"Eu nu cred că Băsescu ar lovi un copil, doar l-a împins. Greşeala lui a fost că nu a negat acest lucru imediat. A fost un pic cam ca în cazul lui Bill Clinton cu sexul oral... Apropo, ştiu din surse sigure că lui Băsescu i s-a oferit un film în care lui Mircea Geoană i se face sex oral, iar el (Băsescu, n.red.) a refuzat s-o folosească împotriva sa. Este un om omnest, credeţi-mă", a explicat Patapievici.
Traian Băsescu a sugerat, în urmă cu o săptămână, la OTV, că deţine o casetă cu imagini compromiţătoare despre Mircea Geoană, dar că a refuzat publicarea ei şi chiar a ameninţat staff-ul său că îşi va retrage candidatura dacă o difuzează presei, precizând şi că cei din PSD "se filmează între ei şi se vând".
"Am anunţat stafful meu că dacă o publică, îmi retrag candidatura", a declarat Traian Băsescu.
El a fost întrebat anterior dacă deţine o casetă cu imagini compromiţătoare la adresa contracandidatului său, Mircea Geoană.
Şeful statului nu a negat că ar fi în posesia unei astfel de casete. Totuşi, el a spus că-i va înmâna caseta personal lui Mircea Geoană "a doua zi" după alegeri.
"Este o problemă internă a PSD. Ei se filmează între ei, apoi se vând", a mai spus Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu a fost, întrebat, luni, de presă, când îi va da caseta promisă lui Mircea Geoană, şeful statului răspunzând că încă nu s-au comunicat rezultatele oficiale. Băsescu nu a făcut alte precizări.
Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, joi, pentru Gândul, că preşedintele ICR Horia Roman Patapievici "umblă cu porcării", iar informaţiile privitoare la o casetă compromiţătoare cu el reprezintă "o minciună sinistră".
"N-am comentat niciun fel de casetă în campanie, n-o voi face nici acum", a spus Geoană, care a precizat că Traian Băsescu nu i-a dat nici înainte, nici după alegeri, vreun semn că ar deţine o asemenea casetă.

Publicité
Commentaires
Publicité
Publicité