Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
Archives
Newsletter
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
10 décembre 2009

Suceava: PSD va publica într-o carte dovezile fraudării alegerilor

PSD Suceava va tipări o carte în care va publica toate neregulile electorale sesizate la sediul organizaţiei de către populaţie şi ''modul în care au fost fraudate alegerile sau intimidaţi alegătorii' la scrutinul din 6 decembrie, a declarat vicepreşedintele PSD suceava, Ovidiu Milici.
'Toate aceste date le avem deja centralizate şi le vom cuprinde într-un material ce se va constitui într-o carte, pe care o vom edita şi o vom face cunoscută publicului. Şi îmi vine în minte un citat al cronicarului Grigore Ureche. Vom face aceasta carte, şi acum urmează citatul: ca să se ştie la ce s-a lucrat şi să nu se piardă în uitare', a spus Milici.
Pe de altă parte, Ovidiu Milici a criticat gestul democrat-liberalilor din Câmpulung Moldovenesc care au adus o coroană mortuară în faţa sediului PSD din acest municipiu. Milici a precizat că, deşi deputatul PD-L Ioan Bălan şi-a cerut scuze pentru această iniţiativă, acest gest ar fi fost făcut 'cu jumătate de gură'.
În opinia lui Milici, democrat liberalii ar trebui să-şi ceară scuze tuturor membrilor PSD, care au avut de suferit, într-un fel sau altul, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.
Totodată, Milici îi cere deputatului PD-L Ioan Bălan, membru în Comisia de control a activităţiiSRI, să nominalizeze liderii PSD Suceava care ştiau că Mircea Geoană ar fi pierdut alegerile încă din noaptea de duminică spre luni.
Deputatul PD-L a declarat, într-o conferinţă de presă, că încă din noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 1,00, 'lideri importanţi ai PSD Suceava au fost informaţi că au pierdut alegerile'. Bălan a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Milici.

Publicité
Commentaires
Publicité
Publicité