Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
Archives
Newsletter
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
16 octobre 2009

PDL susţine guvern de uniune naţională cu Croitoru premier şi invită PSD şi PNL la stabilitate

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, vineri, că democrat-liberalii susţin guvern de uniune naţională cu Lucian Croitoru premier şi i-a invitat pe cei de la PSD şi PNL, "partidele care au declanşat criza", să dea dovadă de responsabilitate.
"PDL îşi arată disponibilitatea totală pentru susţinerea lui Lucian Croitoru la funcţia de prim-ministru, un specialist în domeniul economic de care România are nevoie mai mult ca oricând acum. Croitoru a lucrat şi lucrează la BNR de 11 ani, a lucrat alături de Mugur Isărescu, a fost reprezentantul României la FMI şi are expertiză pe măsură în domeniul economic", a spus Flutur despre propunerea preşedintelui pentru postu lde premier.
Flutur a anunţat că PDL susţine un guvern de uniune naţională şi că îşi exprimă speranţa că şi celelaltă partide vor da dovadă de responsabilitate pentru a veni în constucţia acestuia în jurul lui Lucian Croitoru.
Vicepreşedintele PDL a spus că actuala criză politică a fost declanşată de PSD şi PNL, care au depus moţiune şi au picat Guvernul Boc. "Acum îi invităm să găsim soluţia de stabilitate politică", a spus Flutur.
El a mai spus că PDL aşteaptă să fie invitaţi la discuţii cu premierul desemnat, Lucian Croitoru.(MEDIAFAX)

Publicité
Commentaires
Publicité
Publicité