Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
Archives
Newsletter
CENZURA LA RADIO.RO/censored by Radio Romania
29 novembre 2009

FOLOSIREA ABUZIVA A CONDITIONALULUI CU SCOPUL DE A PUNE LA INDOIALA

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI/29 noiembrie, ora 7:01

MODERATOR: Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că îi va da în judecată pe omul de afaceri Dinu Patriciu şi ziarul "Gardianul" pentru minciună şi trucarea unor filmări. El a adăugat că presa ar fi trebuit să ceară o expertiză înainte de a difuza filmul în care şeful statului pare că ar fi lovit un copil în timpul unui miting electoral din 2004.
Traian Băsescu: Presa care a introdus în circulaţie un film trucat ar trebui să răspundă dacă, înainte de introducerea filmului în circuitul public, acesta a fost verificat la Institutul Naţional de Expertiză, dacă măcar după introducerea în circuitul public a unui film trucat a avut curiozitatea să facă o expertiză a acestui film.
MODERATOR: În replică, omul de afaceri Dinu Patriciu a anunţat că şi el îl va da în judecată pe Traian Băsescu pentru calomnie, iar unul dintre reprezentanţii conducerii ziarului "Gardianul", Alecu Racoviceanu, a declarat pentru Mediafax că autencitatea imaginilor incriminate ar fi fost verificată.

TEXT ORIGINAL MEDIAFAX: Alecu Racoviceanu, membru în Consiliul editorial al cotidianului "Gardianul", a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, după anunţul şefului statului privind chemarea în judecată, că echipa publicaţiei este pregătită pentru procese şi anchete şi că autenticitatea imaginilor difuzate a fost verificată. (28 noiembrie 2009)

Publicité
Commentaires
Publicité
Publicité